Pàgines

dimarts, 23 d’abril del 2019

Vam acceptar

Vam acceptar la massacre de Vitòria, amb 5 obrers assassinats i 150 ferits de bala. El seus assassins foren el Fraga de la transició cap al Partit Popular i el Martín Villa que encara fa girar portes rotatòries, per seguir robant-nos a tots.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar que la seva cloaca d’Estat cremés la SCALA, assassinant 4 treballadors, (militants de la CNT) i van imputar els seus companys de la CNT que van acabar a la preso.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar una Constitució signada a punta de pistola, vam acceptar que fos irreformable i per tant inservible, i amb ella una figura de cap d’estat inviolable; pensàvem que era de paper, però resulta que era cap de les forces armades.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar el silenci del 23F, i vam acceptar que servís d’excusa per a la recentralització de l’estat més podrit i corrupte d’Europa.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar un rei lladre, molt, molt lladre, presumpte colpista, assassí d’elefants i rinoceronts, que ha posat en perill seguretats de l’estat amb faldilleries subvencionades amb fons reservats.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar que l’hereu es digués Felip, en homenatge a Felip V el genocida de catalans. O potser us penseu que no fou Franco qui li va posar el nom al Borbó sàdic? I tan bé que el porta.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar la impunitat dels seus feixistes agredint i assassinant els activistes demòcrates, per tota la geografia de l'escarni. Aquests sí, perdonats pels Suprems i emparats pels Constitucionals.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar els 24 assassinats del Gal i cal, i el seu senyor X provinents de les cloaques de l’Estat i el malbaratament criminal dels fons reservants. Vam acceptar Felipe González abraçant Vera i Barrionuevo en entrar a la presó, i després li vam concedir totes les portes giratòries cares i possibles.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar les tortures d'Intxaurrondo, la dispersió dels presos etarres o propers, el tancament d’Egunkaria, l’empresonament i tortura dels seus periodistes, l’empresonament de @otegi, la il·legalització dels partits bascos que no els agradava.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar el seu pudent Aznar entre els golfos de la Guerra del Golf, mentint armes destrucció massiva i generant el pitjor caos de guerra, destrucció i genocidi d’aquest tombant de Segle XXI. No el vam imputar per cap delicte de tots els delictes i encara acceptem aquest pocavergonya donant lliçons de feixisme i intolerància.
#EspanyaFranquista

Vam acceptar els seus 1000 imputats de corrupció, sense el soroll que demana tanta putrefacció i vam acceptar no saber qui era el seu M.Rajoy
#EspanyaFranquista

Vam acceptar l'Estatut del 2006, el vam aprovar al Parlament, ens el van aprovar a les Corts, el vam aprovar en referèndum per ample majoria, i el seu Constitucional, més preconstitucional que mai, se'l van passar per l'engonal.
#EspanyaFranquista

2 comentaris: