Pàgines

diumenge, 8 d’octubre del 2017

Sobre el 155

Plana la intervenció total sobre Catalunya, amb el 155, no saben ni com s'ha de fer, ni com se'n sortiran quan es faci però ells segueixen amb els somnis humits d’aplicar un article que els permeti tenir el control de tot i tothom. Com si no estiguéssim ja intervinguts de fa mesos, molts mesos i com si aquesta intervenció no servís perquè els catalans seguim ferms en el camí cap a la República.

Tenim intervingut el Parlament amb els membres de la Mesa querellats per permetre debats que no agraden a segons qui. 36 de les lleis socials socials, no nacionals, aprovades pel Parlament han estat impugnades per un Constitucional, que en el colmo del paroxisme anul·la un plenari que no s'ha convocat, ni té ordre del dia.

Tenim unes finances intervingudes, on per pagar qualsevol cosa has de demanar permís al senyor Montoro, no per estabilitat pressupostària, sinó perquè li dóna la gana que sigui així, i així és; sense cap llei l'empari. En el capítol d'economia, el decret de l'Estat perquè els empreses puguin marxar de Catalunya, que serveix, sobretot per assenyalar aquelles empreses que no marxen i fer-les susceptibles de boicot. És política de terra cremada.

Tenim els Mossos assetjats. A la manifestació d'ahir van ser increpats i vexats pels feixistes que s'hi encaraven, acusant-los de desobediència, només per no haver rebentat caps l'1 d’octubre entre la gent que pacíficament anava a votar. Trapero és citat per l'Audiència Nacional tot i que la magistrada no té l'informe que motiva la citació ni el seu tribunal és competent per jutjar sedició.

Tenim una Justícia aliena i embogida contra nosaltres. El Constitucional, que pot multar o inhabilitar a qui li doni la gana sense cap dret a defensa. El TSJC, de la mà d’un fiscal feixista, reprovat pel Congrés.  Dèiem abans l’Audiència Nacional citant per sedició a Cuixart, Sánchez i Trapero. El seu Tribunal de Comptes que ha fet l'ull viu contra centenars de milers de milions d’euros de la corrupció del PP i PSOE i, en tràmit sense precedents, imposa unes multes bíbliques per arruïnar Mas, Ortgega, Rigau i Homs, sense judici, per un 9N que ja havia estat jutjat. Baixant amb l'escala judicial hi ha centenars de causes amb denúncies contra els catalans, només perquè parlen i voten diferent i fan valer la veu i el vot. Només pel referèndum tenim 16 jutges mirant amb lupa la “inacció” de mossos o l’“assetjament” de iaies que trenquen porres a cops de cap de la "pobre" policia espanyola. Només un jutge investiga la criminal actuació d'aquella, amb 893 ferits que només volien votar l’1 d’octubre. Els catalans ja tenim la justícia intervinguda, una justícia arbitrària, absurda, il·legal... i sempre en contra.

També tenim intervingut el nostre Estat, perquè el seu ja ha renunciat a ser nostre. Com a prova la patètica intervenció del seu rei amb cara de ventre i punys premuts d'odi, fent de portaveu del pitjor PP de la història.



De moment ens queda sense intervenir TV3 i Catalunya Ràdio. Això sí amb alguna periodista investigada i obligats a fer la retransmissió de la manifestació espanyolista, innecessària com qualsevol escombraria televisiva de les seves cadenes. Mentre TV3 reetranmetia en directe Borrell els insultava de manipuladors. Mai no dirà res de les televisions o ràdios espanyoles on no hi entra cap català si no és per insultar Catalunya.

Ja estem intervinguts, amb 155 o sense, per això ja no ens poden fer gaire més sense rebentar-ho tot. És aquest el punt on som, a punt de guanyar, perquè hi som, perquè quan ens han obligat hem estat herois, hem defensat la seu de la CUP i milers de punts de votació del referèndum; hem sabut paralitzar el País i omplir totes les capitals de totes les comarques amb manifestacions mai no vistes, contra la seva repressió policial i per la República. Només els queda la violència embogida contra la raó democràtica, i això no els porta enlloc, perquè la violència sí que ha estat criticada al Parlament Europeu i per totes les cancelleries. Hem guanyat perquè els resultats de l’1 d’octubre són demolidors a favor del SÍ i perquè tenim una unitat i cohesió de país, mai no vistes, que ens farà republicans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada