Pàgines

diumenge, 27 de desembre del 2015

L'assemblea de la CUP i el curiós cas del Garrobo i alguns altres.

Mentre tot el País era pendent de l’Assemblea CUP on el destí havia volgut que es jugués el futur de l’independentisme català, l’omnipresent Quico Sallés trovaba i fotografiava el Garrobo, ex-militant de UPyD i de C’s i un etern infiltrat espanyolitzador a tots els actes dels antisistema. El tal Garrobo, que ha fet desaparèixer el perfil de Twitter, no ha aconseguit fer desaparèixer la memòria i van apareixent tuits d’impressions de pantalla del personatge més aviat falangista que CUPaire. Si cliqueu sobre el nom dels tuiters se us obriran els tuits:

Aurora MadaulaAlbert OteroKim SolerSantiJordi Nogueres i Sergi Tarrés. Aquest últim amb una foto de família del tal Garrobo. El vot del Garrobo hauria de ser nul, i com és segur que era contra Mas, hauria de servir per desempatar el 1515; El resultat quedaria en 1516 a favor d'investir Mas i 1514 en contra, per tant la CUP hauria de fer cas a l'assemblea i investir Mas.



Una altra moment estelar de l'assemblea fou quan Iu Forn va trobar-hi l'Enric Marco, mentider compulsiu de professió. També fou curiós que el 3/24 de TV3 entrevistés dos joves assistents de l'assemblea que deien ser simpatitzants d’un altre partit, però que hi havien anat a veure com seguia el procés, sense esclarir, cap dels dos, a qui o què havia votat.

No us perdeu el tuit de David Vitali perquè conté tota la contradicció d’una assemblea sota sospita.

En un post carregat de referències a twitter no he pogut evitar-ne una de pròpia, aquesta de l’octubre de 2012, de quan era jove.

Senyors de la CUP, investiu Mas, anem per feina, que hi ha massa gent patint i ja hem fet prou el ridícul tots plegats.


2 comentaris: