dilluns, 9 de gener de 2017

O tot plegat ens troba republicans o ens farà pobres no, miserables.

1) L’economia espanyola està a punt del col·lapse per la pèssima gestió de lleis, inversions i despeses dirigida per Madrid, des d'Aznar.

2) Espanya deu el 102% del PIB, 1’2 bilions (12 zeros). El Banc Central Europeu financia Espanya, només per salvar l'euro. 


3) L’octubre del 2017 buidarà la guardiola de les pensions. No s’han fet reformes de la Seguretat Social ni buscat noves formes de finançament.


4) La reforma laboral del PP va provocar que els pensionistes cobrin més que els seus néts amb feina fixa de 40 hores. Del tot insostenible.


5) Madrid és paradís fiscal gràcies als ingressos de capitalitat. Competeix amb la resta d’Espanya absorbint empreses i patrimonis.


6) Madrid és un paradís fiscal, però quan s’han de rescatar les radials, es paga 5.000 milions amb els diners de tots.


7) No seria greu que en comptes de rescatar les radials de Madrid s’apliquessin peatges a totes les autopistes, igual que a Catalunya

8) El 2015 a Catalunya és fan un 45% més d’inspeccions fiscals, s’aixeca un 8% de frau. A Espanya un 7% més d’inspeccions aixequen un 27%

9) No fan més inspeccions fiscals per tenir més ingressos i pagar pensions o benestar social; es fan per castigar Catalunya.

10) Les inversions espanyoles no busquen rendibilitat. AVEs buits, mentre l’Eix Mediterrani que generaria ingressos, no està ni se l’espera.


i 11) O tot plegat ens troba republicans o ens farà pobres no, miserables.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada