Pàgines

dimarts, 12 de setembre del 2017

Una resposta a un Josep Barberà, socialista ell i jo tampoc

On en Josep Barberà pregunta:

Benvolguts/des indepes em podeu explicar...

* Si un veu quedar astorats amb el Brexit, com demaneu la independència que significa el mateix vs EU.
* Com la revolució dels somriures convida a un exterrorista al 11-S
* Mai he entés cremar banderes, però puc arribar a saber x què amb el vostre complex pensament ho feu amb la d'Espanya i Françà però Europa?????
* Com l'Assange que va donar suport a Trump. i a Le Pen us dona suport?
* Perquè cada cop copieu més la parafernàlia Nazi (Campanya del Sí, marxes amb torxes per les nits, escraches, amenaces de llistes negres i assenyalem-nos, sabem qui sou i ón sou, cremar banderes i llibres, pintades a façanes i aparadors....)
SI AQUEST ÉS EL MODEL DE LA VOSTRA REPÚBLICA.... NO GRÀCIES




Li responc:

On vas a parar Josep? Infinitament millor el Rajoy corrupte amb el partit dels mil imputats, que ha buidat el fons de pensions, que ha salvat la mateixa banca que ha arruïnat infinitat d'espanyols, el PP que ha rescatat les radials de Madrid i el Castor d'enlloc, amb submarins, amb un AVEs buits que no van... tot plegat amb un valor de 250.000 milions d'€ estafats a tots... I aquest escenari de despesa orgiàstica acompanyat d'un boicot d'inversions a Catalunya, per terra amb Rodalies, corredor mediterrani i uns desdoblaments de Nacionals que a Catalunya encara creuen pobles. El boicot per mar, amb unes inversions al Port que no arriben ni pagant-les nosaltres; i el boicot per aire, com no? L'aeroport del Prat que gosava fer ombra a Barajas i que ho està patint tot: desinversió, privatització, manca de despesa en seguretat, policies mal pagats que marxen, treballadors d'AENA ocupant les pistes... Aquest és el PP que governen amb la complicitat dels teus socialistes, a qui els deus sou i càrrecs; a Catalunya mentíeu el dret a decidir per guanyar alguna regidoria, per acabar el vostre President venent-se català i catalanitat i pactar amb uns C's que han vingut a destruir la Catalunya per la que van lluitar Pallach i Campalans, entre molts altres.

Els teus socialistes han deixat de ser la frontissa que articulava el discurs de classe i de nació per acabar sent crossa del pitjor PP d'Europa; del PP de la guerra bruta i d'una operació Catalunya, que existeix encara que no la vulguis veure només perquè us ha beneficiat. Sou la crossa del PP de jutges amics i fiscals a l'ordre que persegueix polítics electes, funcionaris, empresaris, setmanaris i impremtes. Tots perquè hi ha gent que creu en la gent i no els sap greu que la gent voti, encara que no sempre ens agradi el què voti. Amb aquest PP a qui li permeteu tot, potser per tapar les vergonyes dels vostres terroristes d'estat o potser per tapar les penques dels corruptes dels ERES andalusos. Aquests socialistes que feu un silenci immens davant dels forts i una cridòria filibustera davant dels febles.

Sigues tan Espanya que vulguis, estàs en el teu dret, però sigues discret a l'ensenyar les nostres petites faltes, mentre permets en singular i en plural que Espanya vagi directe al col·lapse jurídic, econòmic i moral. Sàpigues que aquesta Espanya t'odia per català, encara que tu els ho perdonis en castellà. O és que pensaves que l'odi a Maragall només era de l'aparell del teu PSC; no siguis miop, aquell odi era un encàrrec orquestrat pel PSOE de Guerres, Ibarres, Bonos, Corcueras, Leguinas. Que no tenen més discurs que no sigui contra Catalunya. Vareu ser uns titelles de l'odi i Maragall la víctima, li vareu fer la vida impossible en un moment en que la vida li esdevenia massa difícil.

Arriben moments de sabres amb remor de togues corruptes i pudor dependència judicial. No t'escudis en la seva falsedat i corrupció per dissimular la teva dificultat i sigues més discret davant dels únics que tenim un projecte de futur.

No cal que respongui la bestiesa que has dit del BREXIT, ni la vel·leïtat del "terrorista" amic de catalans, segur que admires el Senyor X abraçant Barrionuevo i Vera, a l'entrada a la presó. Quan ens tractes de nazis per les torxes demostres massa incultura. I per últim, et preocupa més la crema de banderes que la crema de jutjats a València per amagar les proves de Gurtel, o que es rebentin a cops de martell els discs durs de les seus de partits pagats amb B.

A reveure Josep.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada