Pàgines

dissabte, 12 de desembre del 2015

Sobre la desconnexió

Que el bloc independentista perdrà les eleccions del 20D ho diuen totes les enquestes, pròpies i alienes. Només entre el 30 i el 40% dels 47 escons que ha de triar Catalunya seran de ERC i de CLL, la resta se la repartiran entre els que ens volen mal o ens volen pitjor; els que ens volen adaptats o els que ens volen anul·lats. I això se’n diu perdre bous i esquelles.

Ja sé que l’elecció plebiscitària del 27-S la vam guanyar força bé, però ni l’aritmètica, ni el posterior desenvolupament dels fets no ens permet dir que hem guanyat res de res. Tenim una declaració d’independència, amb un prometedor annex social, votada per 72 diputats, però ni tenim un govern que la pugui desenvolupar, ni una garantia de futur que això acabi passant. Som la riota de l’Espanya “una grande y libre”; que entre Constitucional, FLA i la CUP, està aconseguint maximitzar els seus 63 escons i ridiculitzar els nostres 72.

Que de catalans n'hi hagi que trien ser Espanya ho entenc, no entenc tant la posició de patriotes catalans, de soca-rel que no votaran perquè el que pugui passar a l’Estat espanyol no els incumbeix, senzillament, perquè ja estan "desconnectats".

Són aquest abstencionistes actius, que han vestit samarretes i carregat estelades cada 11 de setembre; que han omplert meses electorals i urnes el 9N; que es van fer candidats de Junts pel Sí o que van veure i viure la CUP com una garantia d'independència. Però arribat aquestes generals es consideren prou desconnectats com per no votar. I jo pregunto Desconnectats? Desconnectats de què?

Nosaltres estem desconnectats però el seu FLA no i ens cobren interessos per prestar-nos una ínfima part dels diners que ens han espoliat. I ens està intervenint tota i cada una de les decisions polítiques de Govern i Parlament.

Estem desconnectats però el seu Tribunal Constitucional gens, i ara inhabilitarà tots els nostres càrrecs que es declarin desconnectats.

Molt desconnectats del seu exercit ens roba les estelades, i gasta a cabassos de pressupostos extraordinaris en joguines de mort mesquines i absurdes.

La seva desconnectada Audiència Nacional, avorrida per la manca d’etarres, jutjarà les xiulades al Camp Nou.

Seguim desconnectats de les seves ambaixades sumptuoses que boicotegen l’exportació dels nostres productes. Per no parlar de la desconnexió dels seus ambaixadors i cònsols que ens insulten per l’immens pecat de no ser espanyols. Ambaixades que van fer la tupinada del vot estranger del 27-S que ens va robar la victòria definitiva.

La nostra desconnexió ens costarà un deute de 260.000 milions i que cada any creix en 25.000 milions, només perquè l’aportació catalana a l’Estat és del 25% per molt que només siguem el 16% de la població.

Sí que estem desconnectats dels seu pressupost d’inversions que sempre passa de llarg, i les poques engrunes que deixen, no s’executen per qual qualsevol excusa burocràtica.

Les nostres entitats socials estan desconnectades de les ajudes del 0,7% del IRPF malgrat les sentències del Constitucional, no en veuen ni un euro.

Els nostres empresaris i entitats no estan gens desconnectats quan reben la infinita majoria de les seves inspeccions fiscals. I ara, fins i tot els nostres jubilats.

Els nostres alumnes estan desconnectats de les seves beques ministerials en rebre la meitat de les que haurien de tenir i cobrar-les sempre els últims. No oblidem que hi ha una sentència del Constitucional del 2001 que Espanya es passa per l'arc de triomf.

No estem gens desconnectats de la seva Junta Electoral que ens bloqueja, amb els blocs, qualsevol expressió de llibertat que surti en català. Recordeu que ens va obligar a compensar la retransmissió de la Diada a TV3 i no compensa la retransmissió de la festa de la Constitució per TVE.


Jo vull desconnectar-me i, per això, votaré independència.

7 comentaris:

  1. No, no estem gens desconectats. Però això si, tenim una colla de polítics que ens venen la moto, fan declaracions precipitades de "desobediència" i "desconnexió",no han fet els deures per tenir-ho tot enllestit abans de fer declaracions..i a sobre no tant sols no són capaços d'entendres entre els que suposadament tenen el mateix objectiu comú, no no, no n'hi ha prou que no s'entenguin...sinó que ni tant sols tenien contactes previs per tenir clara quina era l'estratègia a seguir si es necessitaven l'un a l'altra (JxS-Cup). I ara, tota la massa social que vomita, si, vomita merda sobre la Cup perquè resulta que fan allò que sempe exigim als polítics que es que compleixin el que diuen, a més a més ens e4xigeixen que anem a votar a les espanyoles. Doncs no, no aniré MAI més a votar a unes espanyoles (ni a unes autonòmiques, ja seria la re-òstia). El primer i impresentable parany que ens han parat es precisament presentar-se a les eleccions. Cap partit indepe s'hauria d'haver presentat! Això si que seria un senyal inequívoc cap a la gent dient "ens entendrem, ho tirarem endavant, marxem que allà no hi fem res". Però no....anem allà a agafar cadira, que s'instalaran bé i ja no la deixaran. I seguirem així, la riota de mig món perquè nop tenen collons a tirar endavant. Mig pais vomitant tota classe de merda contra l'altra mig per no cedir en allò que sempre varen dir que no cedirien. Aquesta es la realitat a peu de carrer. Jo no votaré. Jo si que desconecto. I només m'acostaré a aquells que vagin per aquest camí. Prou de titafredes. prou de "kumbayás"!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enric, jo el que demano als polítics és que facin política, i això no es pot fer des de búnquers ni atalaies. La pitjor de les coherències és no ser incoherent quan la realitat t'ho demana. La millor manera de no voler una cosa és fer-la impossible. Sobre el que opina i escriu la gent, no hi entro, perquè tendim a pensar que els diferents vomiten merda i els iguals són ariets de la coherència.
      Tens tot el dret a no votar, o a votar C's, respecte els que creiem que totes dues opcions són idèntiques, per molt que tinguem la tita freda o cantem Kumbayà

      Elimina
  2. No no estamos desconectados y creo que costará mucho desconectar,al independentismo catalán le falta el sentimiento de patria sentimiento de país 300 años de dependencia puede que cueste de superar no es mi caso soy española, nunca me robaron ni me impusieron otra identidad quizás por ese motivo cuando he decidido desconectar del estado español y quiero que Cataluña tenga su estado propio quizás por ese motivo nunca me fue impuesta otra identidad,Me resulta más fácil desconectar quizás porque no sufro el síndrome de Estocolmo, me resulta más fácil tener sentimiento de país y entiendo que no se nos ha perdido nada en las elecciones españolas quizás porque he defendido mucho que en España respeten las decisiones de Cataluña quizás por eso creo que Cataluña tiene que respetar lo que decidan los Españoles y no intervenir en sus elecciones, quizás si en Cataluña los partidos independentistas tuvieses sentimiento de país sentimiento de patria quizás ya tendríamos gobierno solo si se entiende que primero es el país y hay sentimiento de patria, solo entonces se entiende que las elecciones españolas no son para que unos cuantos políticos consigan ir ha Madrid hacer que ? un sueldo de diputado o colocar algún favor por parte de algún partido, menos mentalidad autonomista y más mentalidad de país es lo que necesita el independentismo para avanzar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muy de acuerdo contigo, aún siendo otro punto de vista no te falta razón. Aqui el síndrome de estocolmo está muy instalado. Y no, no deberian intervenir en la politica española. Silla, quieren silla porque no se van a ir...lamentablemente.

      Elimina
  3. No no estamos desconectados y creo que costará mucho desconectar,al independentismo catalán le falta el sentimiento de patria sentimiento de país 300 años de dependencia puede que cueste de superar no es mi caso soy española, nunca me robaron ni me impusieron otra identidad quizás por ese motivo cuando he decidido desconectar del estado español y quiero que Cataluña tenga su estado propio quizás por ese motivo nunca me fue impuesta otra identidad,Me resulta más fácil desconectar quizás porque no sufro el síndrome de Estocolmo, me resulta más fácil tener sentimiento de país y entiendo que no se nos ha perdido nada en las elecciones españolas quizás porque he defendido mucho que en España respeten las decisiones de Cataluña quizás por eso creo que Cataluña tiene que respetar lo que decidan los Españoles y no intervenir en sus elecciones, quizás si en Cataluña los partidos independentistas tuvieses sentimiento de país sentimiento de patria quizás ya tendríamos gobierno solo si se entiende que primero es el país y hay sentimiento de patria, solo entonces se entiende que las elecciones españolas no son para que unos cuantos políticos consigan ir ha Madrid hacer que ? un sueldo de diputado o colocar algún favor por parte de algún partido, menos mentalidad autonomista y más mentalidad de país es lo que necesita el independentismo para avanzar.

    ResponElimina
  4. Estem desconnectant-nos però fins que no haguem tall totes les cadenes cal fer les servir contra els carcellers.

    ResponElimina
  5. Les nostres cadenes contra els seus carcellers... Això és poesia revolucionària. Bon dia Jordi ;))))

    ResponElimina