dimarts, 16 de febrer de 2016

La unitat de comunicació.

Tot comença el divendres 12 de febrer, amb la inauguració del metro a l'aeroport, quan Carles Puigdemont, el President, es queixa que l'Estat havia dimitit de les seves obligacions d'inversions a Catalunya. Aquesta veritat científica i contundent va molestar Xavier Garcia Albiol, que no suporta cap veritat que no li vingui dictada per la Moncloa, i va abandonar la celebració, no sense aprofitar el moment per dir les tonteries que va dir per semblar que tenia una raó de fum.

Tres dies després l'Alberto Fernádez Díaz, germà del ministre que condecora verges i propietari de l'àngel aparca-cotxes, fuig de l'acte de lliurement de premis Ciutat de Barcelona perquè no li agrada la manera personal de resar parenostres de la Dolors Miquel. Això de dirigents del PP fugint d'actes públics marca tendència.

Fins aquí el PP i les seves ridiculeses. Però no acaba aquí, i sap greu. No fa gaires hores Xavier Trias ha publicat un tuit de difícil comprensió amb aquests antecedents.

En els #PremisCiutatBCN es va cometre un error institucional. L'organització de l'acte no hauria d'impulsar la provocació i l'ofensa.

El text del tuit és correcte, el context no. Sembla donar suport al petit dels Fernández que s'esperonarà a demanar la dimissió de tot aquell que tingui a veure amb la celebració dels premis Ciutat de Barcelona, i sap greu; portem massa dies pendents de la decisió d'una Audiència Nacional, que no sé si no va amb z, per una actuació d'uns titellaires.

La unitat de la comunicació ha de saber articular el text amb el context per donar un missatge sòlid i coherent, sinó estem convivint amb dubtes innecessaris.

Acabo demanant disculpes a Xavier Trias per utilitzar el seu tuit en la crítica. Sempre recordaré la feina tant ben feta que va saber fer, en aquells quan dies d'octubre del 2014, quan un dels diaris dels amics dels Fernández, va mentir sobre un compte corrent suís. En aquella ocasió la unitat de comunicació va funcionar de meravella.

1 comentari:

  1. són ridículs......i segueixen enviant-ho tot al tecè ......nosaltres a seguir el camí

    ResponElimina