Pàgines

diumenge, 30 d’octubre del 2016

No, no són insults. Poseu 13 TV i veureu què són insults.

Tot rau en el discurs de Gabriel Rufian del 29 d’octubre, amb motiu de la investidura de Rajoy, Rufián no para gaire atenció en el PP més corrupte de les democràcies, ja ho ha fet manta vegades; en el discurs carrega contra les dues crosses, PSOE i C’s, que col·loquen a un delinqüent, president de delinqüents, de cap de govern d’una Espanya en fallida econòmica, democràtica i moral. Reconec, amb expressió d'una amiga, que el discurs és àcid; però sento necessària aquesta acidesa.


Rufián ataca el PSOE com si fossin catalans, el PSOE ho ha fet infinitat de vegades contra els catalans, i mai no s'ha disculpat; aquesta vegada els socialistes no han pogut amb la contundència dels arguments que ells mateixos han provocat, i en no tenir resposta, s'entretenen en les formes.

Pot ser que nomenar “Richelieu” i “cacic” a la Susana Díaz sigui una pujada de to, però no oblidem que aquesta senyora n’ha dit moltes, falses i gruixudes contra Catalunya. Tampoc s'oblida la seva responsabilitat en què el PSOE hagi traït els 5 milions de votants que va prometre no trair.

Paro atenció en la reacció del Vicepresident de la Junta d'Andalusia, Manuel Jiménez Barrios, qui va dir: "que Rufián “fa honor al seu cognom” i avisa que “no deixarà passar” els seus insults a la comunitat". Insultar Gabriel amb el seu propi cognom és massa fàcil, i confondre Susana Díaz amb Andalusia sencera, massa patètic; i que això ho faci el segon representant andalús, demostra el nivell. Rufián pregunta als socialistes si no els fa vergonya "doblegar-se als designis d'una cacic que governa la comunitat autònoma amb una de els taxes d'atur i fracàs escolar més altes d'Europa". On és l'insult? En el concepte cacic? I com es pot descriure la trama richeliana que ha ardit la Díaz per manegar al seu gust el PSOE?

Gabriel Rufián sempre parla amb respecte i emoció del seu orígen andalús. El discurs no insulta Andalusia ni cap instiució andalusa, esmenta amb acidesa, una manera de fer de la líder del PSOE que ha traït cinc milions de votants. Andalusia necessita dirigents competents que la treguin del forat on és, i que no siguin ni corruptes ni lladres.



Per cert, una abraçada a Felipe GonzáleX, l'ombra de tot plegat.

1 comentari:

  1. em pregunto si apart del Gonzàlez no hi ha encara més ombres .....si senyor estic d'acord amb tu ....quina pell més fina tenen alguns !

    ResponElimina