Pàgines

diumenge, 15 de maig del 2016

1.441 gràcies.

L'Assemblea Nacional Catalana tindrà 77 membres d'un Secretariat Nacional renovat. Jo seguiré sent un associat ras. Seguiré dient les meves coses per Twitter. Seguiré escrivint les meves parides al blog. Seguirem fent les nostres activitats a Campins. Seguirem llogant autocars que ens duran a les manifestacions d'arreu... Seguirem construint la nostra independència de cada dia. La que ens ha de permetre ser lliures i propis.

No ha pogut ser. Hi ha hagut 1.441 persones que m'han fet confiança, i els ho vull agrair. Potser m'ha faltat saviesa i currículum per tenir un grapat més de vots i poder ser dins del Secretariat. Tant se val, seré fora, amb les mateixes ganes i dedicació; i una mica més lliure per dir la meva, si les coses es torcen.

Ep 77! Ara no feu com els Rajoys, Sánchez, Iglesias i Riveras de Madrid. Poseu-vos d'acord i feu-nos independents. Catalunya i la seva gent ho necessitem i ens ho mereixem.

3 comentaris:

  1. Ho lamento Eduard. Però no en preocupa siguis o no al secretariat per que el teu compromís esta amb el país des de qualsevol lloc no fan falta estar en estructures orgàniques per treballant fins assolir la independència.
    Salud company

    ResponElimina
  2. Ho lamento Eduard. Però no en preocupa siguis o no al secretariat per que el teu compromís esta amb el país des de qualsevol lloc no fan falta estar en estructures orgàniques per treballant fins assolir la independència.
    Salud company

    ResponElimina
  3. almenys pensa que a BCN han guanyat la Liz Castro i companyia si et serveix de consol....
    endavant seguiràs fent feina

    ResponElimina